top of page

Klubber under Kenpodanmark

Kenpo

Holstebro Kenpo Studio

 

Du finder Holstebro Kenpo Karate Studio ude på Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro, hvor klubben har egne lokaler.

I Holstebro Kenpo Studio underviser vi i selvforsvar. Stilen vi træner hedder Kenpo Karate,det ultimative moderne selvforsvarssystem.

Instruktionen i klubben varetages af vores sortbælter, der alle har mange års international erfaring, og naturligvis alle er certificerede instruktører under vores grundlægger & Chefinstruktør Claus K. Pedersen.

Vores instruktører er alle gradueret direkte under følgende Instruktører: Mr. Stephen LaBounty, 9. degree Black Belt, Mr. Richard "Huk" Planas, 10th degree Black Belt, Mr. John Sepulveda, 9th degree Black Belt og Mr. Edward Downey 8th degree Black Belt.

Derudover har vi et tæt, men mere uformelt samarbejde med en lang række andre prominente kenpoinstruktører fra både Europa og U.S.A. Dette sikrer, at vi til en hver tid kan tilbyde vores elever en optimal og up-to-date undervisning.

  • Facebook Social Icon
M.A.C.E.
UNDER UDARBEJDELSE 

Arnis

Fredericia Kenpo studio

 

Se deres hjemmeside på

 

http://fa-kenpo.dk/news.php

I januar 2006 startede Fredericia Kenpo Selfdefence i sin nuværende form, som kenpo klub.

 

Klubben har i dag til huse på Nørrebrogade 131 7000 Fredericia, og består af et børne/unge hold og et voksenhold i kenpo.

 

De er medlem af Kenpo Danmark (Claus K Pedersen 6. dan, Holsterbro), og her igennem medlem af European Kenpo Karate Association /Ed Downey 8 dan, Irland).

 

Det de til daglig træner er Ed Parkerś American Kenpo, 16 teknik system.

 

Klubben er også medlem af Dansk Kick og Thai Forbund og har derfor mulighed for at stille op til kickboksning turneringer i ind og udland, for de medlemmer der kan kvalificere sig til dette.

 

Det skal dog understreges, at det absolut ikke er nogen betingelse at stille op til konkurrencer.

 

Men blot møde op og få en god gang motion og lære selvforsvar

"IT'S NOT WHETHER YOU
GET KNOCKED DOWN, IT'S WHETHER YOU GET UP"

Vince Lombardi

bottom of page